B Juniorit | KuP/STPS yj pelaa Kaakkois-Suomen piirisarjaa.
Sarjataulukko löytyy täältä.

Joukkueen valmentaja on Jari Heiskanen p. 044-300 5421, 044-417 5421 (työ), jari.heiskanen@savonlinna.fi sekä Seppo Laamanen p. 040-5605156, seppo.laamanen@gmail.com. Päävalmentajana toimii STPS:n Mika Kinnunen.

Joukkueessamme Kulennoisten pallosta pelaavat Eero, Saku, Joel, Riku, Aaro ja Matias.  Uusia pelaajia otetaan mukaan!

**
KuPin seuramaksun lisäksi (jäsenmaksu+ kausimaksu) B-junioreiden KuP/STPS yj. piirisarjajoukkue maksaa harrastemaksua 50 e/kk. Ko. maksulla katetaan mm. pelimatkojen kuluja (turnausmaksut ja bussikyydit).

Harrastemaksu kuukausittain KuPin tilille (FI40 53640620 002567). Muista mainita viitekenttään pelaajan nimi ja maininta maksusta (esim. Matti Meikäläinen, huhtikuun harrastemaksu).

***

Kesällä harjoitukset  Savonlinnassa ja Kulennoisissa. Tiedottaminen tehdään MyClub -palvelun kautta.

Harjoituksissa ja peleissä tarvitset varusteina säärisuojat, jalkapallokengät ulkona ja salissa vastaavasti sisäpelikengät (esim.  futsalkengät), urheiluun sopivat asusteet, juomapullon sekä PALJON ILOISTA MIELTÄ JA OPPIMISHALUA!

Pelisäännöt on sovittu ja niitä noudatetaan. Pelaajien ja valmentajien välille säännöt keskustellaan harjoituksissa. Vanhemmat kutsutaan pelisääntökeskusteluun erikseen ja sovitaan muut tehtävät tulevalle kaudelle.

KuP toivottaa sinut ja vanhempasi tervetulleiksi joukkueeseemme!

Tallenna