C KuP/STPS yj pelaa Kaakkois-Suomen Piirisarjaa. Sarjataulukko löytyy Palloliiton sivuilta.

Joukkueen valmentaja on Jari Heiskanen p. 044-300 5421, 044-417 5421 (työ), jari.heiskanen@savonlinna.fi sekä Seppo Laamanen p. 040-5605156, seppo.laamanen@gmail.com. Päävalmentajana toimii STPS:n Mika Kinnunen.

Joukkueessamme Kulennoisten pallosta pelaavat Sini, Olga, Saku, Joel, Riku, Aaro, Jere, Vili, Matias ja Onni,  Uusia pelaajia otetaan mukaan!

**

Harjoitukset  ovat talvisaikaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Maanantaisin Punkaharjun (yläkoulu) liikuntasalissa. Keskiviikkona on yhteisharkat Savonlinnassa Lyseon salissa. Lauantaina Kristallisportissa lihashuoltoa sekä fysiikkaa.

Kesällä harjoitukset  Kulennoisissa ja Punkaharjun urheilukentällä. Lisäksi harjoitellaan Kesämaa-areenalla. Tiedottaminen tehdään Nimenhuuto -palvelun kautta.

Harjoituksissa ja peleissä tarvitset varusteina säärisuojat, jalkapallokengät ulkona ja salissa vastaavasti sisäpelikengät (esim.  futsalkengät), urheiluun sopivat asusteet, juomapullon sekä PALJON ILOISTA MIELTÄ JA OPPIMISHALUA!

Pelisäännöt on sovittu ja niitä noudatetaan. Pelaajien ja valmentajien välille säännöt keskustellaan harjoituksissa. Vanhemmat kutsutaan pelisääntökeskusteluun erikseen ja sovitaan muut tehtävät tulevalle kaudelle.

KuP toivottaa sinut ja vanhempasi tervetulleiksi joukkueeseemme!

Tallenna