Nimeni on Eiju Paajanen. Minut valittiin Kulennoisten Pallo ry:n puheenjohtajaksi.

Perheeseeni kuuluu mieheni Joukon lisäksi kaksi lasta: seitsemän-vuotias Elmeri ja neljä-vuotias Taika. Emppu on perheemme futari. Olenkin saanut Empun kautta tutustua tähän vauhdikkaaseen ja elämyksiä antavaan harrastukseen. Lisäksi olen tutustunut moneen uuteen ihmiseen ja saanut uusia ystäviä.

Minulle jalkapallossa tärkeintä on se, että lapsilla on harrastus missä voi oppia uusia taitoja. Liikkumisen ilo ja ryhmässä toimiminen ovat myös tärkeitä oppeja elämälle. Toisinaan lapset saavat jopa kehittää omaa pettymysten sietokykyäkin. Onneksi aina ei voi peleissäkään voittaa.

Työskentelen opettajana. Toivoisin jokaiselle lapselle oman kivan harrastuksen, jossa lapsi saa kokea olevansa hyväksytty juuri omanlaisena yksilönään. Harrastuksen imussa saattaa murrosiän tuomat haasteet jäädä vähemmälle. Harrastus kannattaakin aloittaa jo varhain!

Kulennoisten Pallon toiminnassa aikuinen saa olla mukana lastensa harrastuksissa. Osallistuminen nappulaliigaan on avannut perheellemme yhteistä mukavaa yhdessäoloaikaa ja pelin päätteeksi usein koko joukkue on pulahtanut uimaan jossain lähellä olevassa järvessä. Lasten yhdessä touhutessa, me vanhemmatkin olemme saaneet jutustella ja viettää aikaa yhdessä. Nyt jo olemme kokeneet monia hauskoja hetkiä jalkapallon parissa!

Eiju Paajanen | puheenjohtaja.kup@gmail.com