NAPPULALIIGA 2023 OHJELMAT (16/17, 14/15, 12/13, 10/11, 08/09) – ikäluokat ovat samassa taulukossa, mutta omilla välilehdillään).

Savonlinnan alueen Nappulaliiga kokoaa taas kesälle 2023 suuren määrän nuoria jalkapallon harrastajia. Nappulaliigassa on mukana Savonlinnan alueelta: STPS Juniorit , KarKi, FC Anttola ja Kulennoisten Pallo. Turnauksissa voi samalta seuralta olla useampi joukkue. 

Nappulaliigaa pelataan turnausmuotoisesti. Jokainen seura ja ikäluokka järjestävät vähintään yhden turnauksen omalla kentällään.  Turnausten ajankohdat näen alla olevan liitteen otteluohjelmasta, paikallisen/järjestävän joukkueen kotisivuilta sekä sosiaalisesta mediasta. 

Nappulaliigan ajatuksena on, että kaikki pelaavat. Peleissä vallitsee aina fair play -henki. Nappulaliigan tahtotila on, että Savonlinnan alueella vallitsee aktiivinen ”jalkapallokuume”, lapset kehittyisivät jalkapallotaidoissaan ja alueellinen yhteistyö seurojen välillä kehittyisi entisestään.

Olosuhteet jalkapallon pelaamiseen ovat alueella loistavat. Kesäisin käytössä on nurmikenttiä Savonlinnassa, Anttolassa, Karvilassa, Kulennoisissa sekä Punkaharjulla. Savonlinnan Noblessa Areenalla on uusi huippukuntoinen tekonurmikenttä sekä talviaikaan Tanhuvaarassa jalkapallohalli. Olosuhteista ei jalkapalloharrastus jää varmasti kiinni.

Toivomme, että näemme kesällä paljon innokkaita junioreita ympäri Savonlinnaa pelaamassa ja nauttimassa  jalkapallosta!

Hyvää kesää, kentällä nähdään!

Ps. Muistakaa, että Savonlinnan alueella pelaa kolme aikuisten edustusjoukkuetta. STPS-  III divisioonaa, KuP – IV divisioonaa ja STPS Inter –  V divisioonaa. Seurojen/joukkueiden nettisivuilla ja somesta löydätte joukkueiden pelipäivät. Tulkaa seuraamaan pelejä ja nostamaan jalkapallokuumetta junioreille.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna