NAPPULALIIGA 2022 OHJELMAT (15/16, 13/14, 11/12, 09/10, 07/08 – ikäluokat ovat samassa taulukossa, mutta omilla välilehdillään).

Savonlinnan alueen Nappulaliiga kokoaa taas kesälle 2022 suuren määrän nuoria jalkapallon harrastajia. Nappulaliigassa on mukana 7 seuraa: STPS, KarKi, FC Kerimäki, FC Anttola, Rantasalmen Urheilijat, Kulennoisten Pallo, Parikkalan Urheilijat. Turnauksissa voi samalta seuralta olla useampi joukkue. 

Nappulaliigaa pelataan turnausmuotoisesti. Jokainen seura ja ikäluokka järjestävät vähintään yhden turnauksen omalla kentällään.  Turnausten ajankohdat näen alla olevan liitteen otteluohjelmasta, paikallisen / järjestävän joukkueen kotisivuilta sekä some:sta. 

Nappulaliigan ajatuksen on, että kaikki pelaa. Peleissä vallitsee aina fair play henki. Nappulaliigan tahtotila on että Savonlinnan alueella vallitsee aktiivinen ”jalkapallokuume”, lapset kehittyisivät jalkapallotaidoissaan ja alueellinen yhteistyö seurojen välillä kehittyisi entisestään. Olosuhteet alueella ovat tänä vuonna parantuneet merkittävästi, johtuen Tanhuvaaran uudesta jalkapallohallista. Toivotaan, että tulevaisuudessa pystyisimme pelaamaan Nappulaliigaan myös talvella.

Tallenna

Tallenna

Tallenna