Onko lapsesi kiinnostunut jalkapalloharrastuksesta?

Kulennoisten Pallo ry eli KuP kartoittaa uusia pelaajia juniorijoukkueisiin kaudelle 2020. KuP:lla on tällä hetkellä juniorijoukkueet ikäluokissa: 12-13 syntyneet, 10-11 syntyneet. Nuorimmat pelaajat tulevalle kaudelle olisivat -14 syntyneitä poikia ja tyttöjä.

Joukkue pyritään kasaamaan kahdesta ikäluokasta; 13-14 syntyneet, 11-12 syntyneet jne. Mikäli joukkuetta ei edellä mainittuun ikäluokkaan saada pelaajamäärästä johtuen, voimme tarvittaessa yhdistää ikäluokkia. Mikäli ikäluokkiin -10 syntyneet ja vanhemmat saadaan tarpeeksi pelaajia sekä ohjaaja voimme ehdottomasti perustaa lisää ikäluokkia.

Kauden 2020 joukkueet pyritään kasaamaan helmi-maaliskuun 2020 aikana. Tällöin saamme päätökset kesän 2020 nappulaliiga kokoonpanoista.

Mikäli lapsenne ovat kiinnostuneita jalkapallon pelaamisesta ja ovat syntyneet vähintään 2014, olettehan yhteydessä Kulennoisten Pallon nettisivuilla, Juniorit- kohdassa oleviin yhteyshenkilöihin (valitse joukkue alasvetovalikosta).

Jalkapallo on laji jossa ei pärjää ilman pelaajia ja valmentajia. Mikäli koet, että olet kiinnostunut tästä hienosta lajista myös valmentamisen kannalta, otathan yhteyttä seuraan puheenjohtajaan Pia Kapaseen, pia.kapanen@gmail.com, p. 044 751 7427. Sinun ei tarvitse olla valmis valmentaja, riittää kun sinulla on innostusta asiaan!

Vuosi 2020 tulee olemaan jalkapalloharrastuksen kannalta Savonlinnan seudulla merkittävä. Harjoitteluolosuhteet tulevat paranemaan merkittävästi Tanhuvaaraan syksyllä 2020 avautuvat jalkapallohallin myötä. Kesäharjoitukset pelataan nurmikentällä Kulennoisissa tai Punkaharjulla.

Jalkapalloterveisin!
Kup junnut