12.3.2018: Johtokunnan kuulumisia

Kulennoisten Pallo ry:n johtokunta on ehtinyt kokoontumaan jo kahdesti tämän vuoden puolella. Ensimmäisessä kokouksessa helmikuun alussa jaettiin vastuutehtävät johtokunnan ja aktiivijäsenten välillä. Johtokunnan roolien lisäksi junioripäälliköksi valittiin Arja Laine, nettisivuista vastaa Pia Kapanen, talkoovastaava on Jari Heiskanen ja kioskista vastaavat Kira Huttunen ja Pia Kapanen. Heille saa heitellä niitä hyviä ja huonoja ideoita toiminnan kehittämiseksi!  Ja koska vietämme seuran 60-vuotissynttäreitä tänä vuonna, valittiin myös juhlatoimikunta ideoimaan ja toteuttamaan syntymäpäiväjuhlien ohjelmaa. Toimikuntaan valittiin Arto, Petri, Pia, Seija ja Pekka.

Toinen kokous pidettiin heti maaliskuun alussa, jossa valmisteltiin kevätkokouksen asioita ja tarkasteltiin missä vaiheessa juhlajärjestelyt lienevätkään. Hyvässä mallissahan ne. Tämän jälkeen olikin kevätkokouksen vuoro, jossa läsnäolijat mm. antoivat vapautuksen viime vuoden johtokunnalle ja muille vastuussa olijoille.

Lumien sulamista ja kesän pelien alkamista odotellessa toimii siis seuran johtokunta kuitenkin ympäri vuoden. Tällä palstalla kerromme jatkossa terveisiä jäsenistölle ja tietenkin toivomme terveisiä myös jäsenistöltä meillekin päin!

Iloista palloilukevättä toivottaa:
~ johtokunta ~